Me teemme takuuvarmaa laatua!

Laatutrion tarina alkaa

Laatutrio perustettiin vuonna 2016, kun kolme nuorta yrittäjää havaitsivat sopivan markkinaraon ulkomaalausalalla pienessä Haapajärven kaupungissa. Isot rakennusyritykset eivät viitsineet tulla pieneen kaupunkiin maalaamaan, mutta pojat havaitsivat, että kyllä se sää syö puuta myös Haapajärvellä. 

Oletuksena raikas ja laadukas palvelukokemus

Pian Haapajärvi kävikin pieneksi ja seuraavana kesänä maalaustoiminta aloitettiin Oulussa, johon triomme Veikka, Joona ja Sampsa kehittävät yritystään kohti Pohjois-Suomen parasta ulkomaalauspalvelutarjoajaa. Meille laatu on ollut alusta asti tärkeä. Laatuun panostamalla varmistamme, että toiminta pysyy mielekkäänä ja tekijät saavat palkinnon nähdessään työn onnistuvan kerralla.

Asiakastyytyväisyys 4,65

Tähän mennessä tämä laatu on syntynyt tuloksena sekä silkasta rohkeudesta toimia rehellisesti. Työntekijöillemme tästä kuuluu siis iso kiitos – olemme rehtejä suomalaisia tekijöitä, joiden tavoite on aina paras mihin kykenemme. Mitä muuta tarvitseekaan? No, aina kaikki ei mene 100% putkeen, joten on tärkeää että kannamme vastuumme ja tulemme tekemään takuutyön kukkapuska kourassa. Onnistumisia meillä on jo yli 100 työmaata, joista asiakkaidemme keskimääräinen palaute on ollut 4,65 asteikolla 0-5.

Tule meille töihin!

Paikallisena ja nuorena toimijana pystymme tarjoamaan joustavan palvelukokemuksen ilman välikäsiä. Maalarimme ovat nuoria, mutta erinomaisen asenteen omaavia tekijöitä, joilla usein hymy vilahtaa suupielessä. Työn johtaminen on konkreettista ja tulemme paikanpäälle kantamaan vastuun. Toimimme aina triona: työpari ja työnjohtaja toimivat tiiminä.

Laatutrio

Veikka Österberg

Toimitusjohtaja

Sampsa Laitinen

Projektipäällikkö

Joona Harmaala

Myyntipäällikkö

Laskutustiedot

1. Verkkolaskut

Laatutrio Oy, 2907700-1

Verkkolaskuosoite: 003729077001
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle

Verkkolaskuosoite: FI2457414020105982
Operaattori: Osuuspankki

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse asiakaspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostin osoite: 29077001@scan.netvisor.fi

  • voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokaine lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähöpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoimerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa, että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen

Laatutrio Oy
29077001
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausoisoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä niittejäskannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.
Sulje