TIILIKATOT

Tiilikaton pinnoituksella säästät rahaa.

Tiilikaton pinnoitus

Ammattimainen katonpinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa suojata tiilikatto tarjoten hengittävän ja vedenpitävän suojan katolle. Pinnoitus ehkäisee sammalen ja jäkälän kasvua. Lisäksi pinnoitettu katto parantaa talosi ilmettä vuosiksi.

Tiilikaton huolto

Tiili kestää lujana kattomateriaalina hyvin huollettuna ja maalattuna jopa sata vuotta. Tiili on samalla kuitenkin huokoinen, minkä takia siihen imeytyy vettä. Imeytynyt vesi nostaa katon painoa merkittävästi aiheuttaen rasitusta katon rakenteille. Huokoisuus edesauttaa myös sammalen ja jäkälän kasvua katolla. Lisäksi nollanpinnassa tapahtuvat lämpötilavaihtelut aiheuttavat tiilin pakkasrapautumista.

Katon säännöllinen huoltopesu sammaletta ja muuta kasvustoa torjuvalla aineella ehkäisee edellä kuvattua kulumista.

TAKUUVARMAA LAATUA

Kuntoarvio ei sido ostamaan ja on sinulle vaivaton. Pyydä jo tänään meidät arvioimaan kohteesi kunto.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Koulutetut maalarit tekevät huolellisesti suojaukset, pohjatyöt ja niin ikään itse maalauksen. Suosimme lähtökohtaisesti yhteistyökumppanimme Teknoksen tuotteita.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja motivoituneet maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi

Sulje