Talon maalaus

Talon julkisivun maalaukselle on kaksi pääasiallista syytä.

Maalaamalla upea pinta

Maalauksen myötä talolle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee myös asumisesta viihtyisämpää ja nostaa talon arvokkuutta.

Suojaa puuverhoilua

Maalaamalla taataan puuverhoilun parempi kunto ja pidempi käyttöikä. Ilmaston ja sääolojen vaihtelu rasittaa puuta suojaavaa maalipintaa. Kosteuden vaihtelut ja auringonvalo ovat suurimpia maalipintaa kuluttavia tekijöitä. Aurinko aiheuttaa huomattavia lämpötilamuutoksia seinässä, varsinkin tummilla pinnoilla. Tämä johtaa maalipinnan rapistumiseen ja puun kunnon heikkenemiseen.

Ulkoverhouksen huoltomaalaus

Ammattitaidolla tehty pintakäsittely ja hyvä maalipinta estävät kosteuden vaihtelun ja auringonvalon kuluttavan vaikutuksen. Talo näyttää hyväkuntoiselta ja säilyttää arvonsa. Näin myös asumisviihtyvyys parantuu. Hoitamalla julkisivumaalauksen ajoissa, vältyt kalliilta julkisivuremontilta ja minimoit kosteusvaurioiden riskin. Ulkoverhouksen huoltomaalausväli on noin kymmenen vuotta.

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus

Ammattimainen katonpinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa suojata tiilikatto tarjoten hengittävän ja vedenpitävän suojan katolle. Pinnoitus ehkäisee sammalen ja jäkälän kasvua. Lisäksi pinnoitettu katto parantaa talosi ilmettä vuosiksi.

Tiilikaton huolto

Tiili kestää lujana kattomateriaalina hyvin huollettuna ja maalattuna jopa sata vuotta. Tiili on samalla kuitenkin huokoinen, minkä takia siihen imeytyy vettä. Imeytynyt vesi nostaa katon painoa merkittävästi aiheuttaen rasitusta katon rakenteille. Huokoisuus edesauttaa myös sammalen ja jäkälän kasvua katolla. Lisäksi nollanpinnassa tapahtuvat lämpötilavaihtelut aiheuttavat tiilin pakkasrapautumista.

Katon säännöllinen huoltopesu sammaletta ja muuta kasvustoa torjuvalla aineella ehkäisee edellä kuvattua kulumista.

Miksi valita Laatutrio?

Tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille. Laatutrion ammattilainen tekee kanssasi realistisen kuntoarvion, jonka pohjalta muodostamme oikeanlaisen toteutusehdotuksen talosi maalipinnan hyväksi. Kuntoarvion pohjalta laskemme tarjouksen, Laatutrio takuuhinnan, joka pitää varmasti.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu.

Huolellinen homepesu vähäisellä vedellä poistaa mahdolliset itiöt ja lian maalattavalta pinnalta. Irtoava maali rapataan, jonka alta paljastuva puupinta pohjamaalataan. Tarvittavat pinnat ja ympäristö suojataan huolellisesti, jotta epätoivottuja maaliroiskeita ei synny.

Maali hangataan pensselillä seinään, mikä takaa erinomaisen tartunnan. Jokainen maalari on Laatutrion kouluttama ja työnjohto on aktiivisesti mukana työn eri vaiheissa. Tällä reseptillä maalaustyö onnistuu takuulla.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Lopuksi työnjälki tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistetaan, että se on odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen. Laatutrion tekemällä työllä on kahden vuoden takuu.

Urakka laskutetaan sovitusti laskulla tai rahoituksen kautta. Laskutettu työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Ota yhteyttä!

Sulje